
دكتر مجيد حاجي فرجی - متخصص تغذیه و رژیم درمانی
دکتری تغذيه بالینی و رژيم درمانی
برای مشاهده سایت اختصاصی دکتر مجید حاجی فرجی اینجا را کلیک کنید
برای مشاهده ویدئوهای دکتر حاجی فرجی اینجا را کلیک کنید
تحصیلات:
- دانش آموخته دوره دكترای تخصصی تغذيه بالينی از دانشگاه لندن کشور انگلستان
- دانش آموخته دوره ديپلمای تغذیه ورژیم شناسی از دانشگاه لندن کشور انگلستان
- دانش آموخته دوره های كارشناسی و كارشناسی ارشد از دانشگاه علوم پزشكی شهيد بهشتيی
سوابق آموزشی، پژوهشی و اجرایی
- 30 سال سابقه پژوهشی وآموزشی در دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتی
- 32 سال سابقه کار مشاوره تغذیه و رژیم درمانی
- رئيس انستيتو تحقيقات تغذيه ای و صنايع غذايی كشور و دانشكده تغذيه و صنايع غذايی دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي از سال 1389 تا 1394
- عضو بورد (هیات ممتحنه و ارزشیابی) رشته تغذیه ایران
- مشاور سازمان جهانی بهداشت در منطقه خاورمیانه از سال 1389
- دبیر کمیته کشوری تدوین شناسنامه و استاندارد سازی خدمات مشاوره تغذیه
- عضو شورای سیاستگذاری سلامت و امنیت غذائی کشور
- عضو کمیسیون تخصصی سلامت، امنیت غذایی و رفاه اجتماعی شورای عالی تحقیقات و فناوری کشور
- عضو کمیسیون فنی، قانونی سازمان غذا و داروی کشور
فعالیت های آموزشی و پژوهشي:
- انتشارات: ترجمه و یا تالیف تعداد 7 كتاب یا فصلی از آن؛ 38 مقاله منتشر شده بین المللی و 24 مقاله در مجلات علمی- پژوهشی داخلی
- مدیر مسئول مجله فارسی علمی-پژوهشی تغذیه و صنایع غذائی ایران و مجلات بین المللی Nutrition and Food Sciences Research و Applied Food Biotechnology تا 1394
- سر دبیر مجله Nutrition and Food Sciences Research تا کنون
- استانداردسازی و تدوین 31 شناسنامه خدمات مشاوره تغذیه و رژیم درمانی (دبیر کمیته کشوری) مصوب وزارت بهداشت تدوین سند ملی تغذیه و امنیت غذائی کشور
عضویت در انجمن های ملی و بین المللی:
- فرهنگستان علوم پزشکی کشور (سه گروه بهداشت وتغذیه، آینده نگاری و رصد کلان سلامت، بین الملل)
- انجمن تغذیه ایران (اتا) ، 2 دوره رئيس و 4 دوره عضو هیات مدیره
- انجمن چاقی ایران
- انجمن تغذیه کودکان ایران
- عضو اتحادیه بین المللی علوم تغذیه
- انجمن تغذیه امریکا
- انجمن تغذیه انگلستان
- انجمن چاقی انگلستان
- هیات مؤسس مرکز تحقیقات حلال کشور
- انجمن ایرانی اخلاق در علوم و فناوری
- انجمن زیست فناوری سلامت ایران
- عضو اتحادیه بین المللی علوم تغذیه